Prajitura cu nuca si glazura din galbenus
Postat de Lia1 in Prajituri 4 Feb 2014 | 19061 vizualizari
O prajitura clasica pe care o stiti sub denumirea de "Prajitura chinezoaica". Se poate decora cu ciocolata rasa sau carlionti din ciocolata. Eu o prefer simpla. Este buna! Imi aminteste de mama.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (40)
la 04.02.2014, 20:27
Zici ca ai taiat-o la micrometru...
la 04.02.2014, 20:27
Îmi place treaba cu "ciupitura" de sare. Altfel, prăjitura arată minunat, iar de gust, văzând ingredientele, nici nu mă îndoiesc.
la 04.02.2014, 20:29
Delicioasă și aici! P.S. Un pic de lumină la pozele finale, ar fi arătat splendoare de prăjitură, într-u totul
la 04.02.2014, 20:29
la 04.02.2014, 20:30
Buna rau
la 04.02.2014, 20:30
da, Cris, din pacate in timpul prepararii este la bec de bucatarie caci era seara. fac ce pot
aaa ... cele finale? sunt la lumina zilei dar era nor si blitz-ul nu este recomandat
la 04.02.2014, 20:32
arata minunat!!
la 04.02.2014, 20:33
fain arata
la 04.02.2014, 20:37
woaaaaaaaaaaa! asta-i cu laserul taiata, asa-i?)))
super, ma lie, ma!
la 04.02.2014, 20:37
lia, las' ca iti fac io lumina)
la 04.02.2014, 20:40
Nu prea am io cuvinte la retetele talearata ...senzational,la favo
la 04.02.2014, 20:40
ia uite.
daca-ti place o lasam asa, daca nu o punem inapoi pe care era
la 04.02.2014, 20:42
buna tare!
la 04.02.2014, 20:53
Foarte gustoasa prajitura asta
COMENTEAZA