Chocolate moelleux
Postat de RuxyRux
Ciocolata se topeste pe baie de aburi. Dupa ce se topeste se lasa deoparte. Se pune la mixer untul moale, se mixeaza 1 minut, se adauga zaharul, vanilia si se mai mixeaza pana zaharul se...
Citeste continuareaO super prajitura aromata si gustoasa!
Ingrediente
Mod de preparareSpargem ouale intr-un bol, adagam iaurtul si zaharul si amestecam cu un tel, pana ce zaharul s-a topit complet. Adaugam in acest amestec uleiul si fulgi de ovaz. Omogenizam apoi si faina cernuta impreuna cu praful de copt. Va rezulta un amestec grosut, dar care curge fara problema de pe lingura.Tapetam o tava cu ulei si faina, turnam aluatul, iar deasupra aranjam felii de nectarine.Dam tava la cuptor la 180 de grade, timp de 20-25 de minute. Lasam sa se raceasca, portionam si pudram cu zahar. Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu ovaz si nectarine" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
|
Postat de RuxyRux
Ciocolata se topeste pe baie de aburi. Dupa ce se topeste se lasa deoparte. Se pune la mixer untul moale, se mixeaza 1 minut, se adauga zaharul, vanilia si se mai mixeaza pana zaharul se...
Citeste continuareaPostat de mirela0911
Intr-un bol se pun ouale impreuna cu un praf de sare si zaharul. Se mixeaza timp de cateva minute, pana isi tripleaza volumul. Se adauga uleiul apoi faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|