Prajitura cu ovaz si nectarine

Postat de robert_badica in Prajituri
29 Iul 2015 | 3993 vizualizari
Prajitura cu ovaz si nectarine

O super prajitura aromata si gustoasa!

Ingrediente

  • 3 nectarine medii
  • 3 oua
  • 250 gr.faina
  • 120 gr.zahar
  • 400 gr.iaurt natural
  • 100 ml. ulei
  • 200 gr.fulgi de ovaz
  • un plic praf de copt
  • Pentru decor:
  • zahar pudra

Mod de preparare

Spargem ouale intr-un bol, adagam iaurtul si zaharul si amestecam cu un tel, pana ce zaharul s-a topit complet. Adaugam in acest amestec uleiul si fulgi de ovaz. Omogenizam apoi si faina cernuta impreuna cu praful de copt. Va rezulta un amestec grosut, dar care curge fara problema  de pe lingura.Tapetam o tava cu ulei si faina, turnam aluatul, iar deasupra aranjam felii de nectarine.Dam tava la cuptor la 180 de grade, timp de 20-25 de minute. Lasam sa se raceasca, portionam si pudram cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu ovaz si nectarine" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Desert cu biscuiti, doua creme si fructe asortate

Postat de mirela0911

Desert cu biscuiti, doua creme si fructe asortate

Crema de ciocolata: Se pun 650 ml lapte la fiert impreuna cu zaharul si praful de sare. Restul de lapte se amesteca cu praful de budinca. Cand incepe sa fiarba se toarna amestecul de budinca si...

Citeste continuarea

Prajitura cu crema de branza si zmeura - Reteta nr. 400

Postat de mirela0911

Prajitura cu crema de branza si zmeura - Reteta nr. 400

Blatul: Se separa ouale. Galbenusurile se mixeaza bine cu un praf de sare si 120 g zahar pana obtinem o compozitie cremoasa si albicioasa. Se adauga pe rand uleiul si laptele, mixand la viteza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.07.2015, 14:06
la 29.07.2015, 14:07
Ce bine arata!!! Bravo Robert!
la 29.07.2015, 14:15
Foarte buna!
la 29.07.2015, 14:23
Bună,bună!
la 29.07.2015, 14:24

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking