Prajitura cu piersici si migdale trase in ciocolata

Postat de abetina in Dulciuri
18 Iun 2018 | 2776 vizualizari
Prajitura cu piersici si migdale trase in ciocolata

"picnicul bucatarasilor"

Ingrediente

  • -12 oua,
  • -12 linguri faina de grau,
  • -12 linguri zahar,
  • -6 linguri ulei,
  • -1 plic praf de copt,
  • -1 esenta de portocale,
  • -1 plic zahar vanilat,
  • -1 varf de cutit de sare,
  • -1 kg.piersici,
  • -100 gr.migdale trase in ciocolata,

Mod de preparare

  -Se separa albusurile de galbenusuri,albusurile se mixeaza la robot la viteza mare cu un varf de cutit de sare pana se obtine o bezea densa,dupa care se adauga zaharul putin cate putin continuand mixarea pana la topirea completa a zaharului.
  -Galbenusurile se amesteca cu uleiul si esenta pana se obtine o pasta densa.Peste aceasta pasta de galbenusuri se adauga pasta de albusuri si se amesteca cu o paleta de sus in jos.
  -Peste faina se pune praful de copt,se omogenizeaza si se toarna peste compozitie,putin cate putin,se continua amestecarea usor pana la omogenizarea completa a compozitiei.
  -Intr-o tava se pune hartie de copt,peste hartie se pune compozitia,peste compozitie se pun felii de piersici si migdale trase in ciocolata,apoi se da tava la cuptorul incalzit pentru circa 50 minute,cand este rumena este semn ca este gata,se scoate tava de la cuptor si se pudreaza cu zahar vanilat din belsug.Se portioneaza dupa racirea completa.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piersici si migdale trase in ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

PRAJITURA CU CAPSUNI

Postat de iuliana_florentina

PRAJITURA CU CAPSUNI

Am separat albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le-am mixat impreuna cu indulcitorul, apoi am adaugat uleiul si apa. Albusurile batute spuma le-am adaugat amestecand usor in compozitie,...

Citeste continuarea

Desert fursecuri cu model traditional

Postat de oanapl

Desert fursecuri cu model traditional

Freci untul spumă cu zahărul. Adaugi esența de vanilie și ouăle pe rând, mixând până se omogenizează. Adaugi făina cernută și frâmânți aluatul....

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.06.2018, 15:30
Buna!
la 18.06.2018, 21:20
la 18.06.2018, 21:36
Vreau si eu vreo 4-5 bucati! As manca zilnic asa prajitura!
la 18.06.2018, 23:09
Foarte buna!
la 19.06.2018, 15:53
Buna!

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking