Prajitura cu piure de dovleac

Postat de Oana in Prajituri
8 Dec 2015 | 6664 vizualizari

Pandispan aromat si dulce, care se potriveste perfect cu sezonul rece!

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 08.12.2015, 12:53
Vasăzică aşa, se merge pe "crimă" prin imagini, da? Bineee, lasă, c-o veni şi vremea mea, o să descriu fiecare gust simţit. )
Faină treabă, mai ales că pandişpanul, indiferent cu ce e "mânjit", e pe gustul meu.
la 08.12.2015, 12:53
ce bine arata
la 08.12.2015, 12:55
la 08.12.2015, 13:04
Super buna
la 08.12.2015, 13:05
la 08.12.2015, 13:12
ce buna trebuie sa fie
la 08.12.2015, 13:17
Arata bine, dar manac dovleacul separat...
la 08.12.2015, 13:17
Era sa te cert ca undei dovleacul apoi am inteles ca l-ai pus in compozitie
la 08.12.2015, 13:27
la 08.12.2015, 13:30
Mmm, ce bine arata
la 08.12.2015, 13:31
ce buna este prajitura ta
la 08.12.2015, 13:35
la 08.12.2015, 14:37
Doamne ce culoare dementiala are
la 08.12.2015, 14:41
Avem bunutz de la Onutz
la 08.12.2015, 16:06
ce culoare frumoasa are si ce buna trebuie sa fie!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking