Prajitura cu struguri, bezea si ciocolata

Postat de reisnaor_2006 in Prajituri
18 Aug 2015 | 3331 vizualizari
Prajitura cu struguri, bezea si ciocolata

O prajitura delicioasa pe care v-o recomand cu drag.

Ingrediente

  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri nuca de cocos
  • 1 zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • Umplutura:
  • struguri
  • Decor:
  • ciocolata rasa

Mod de preparare

       Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine o spuma densa si lucioasa. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si se toarna peste spuma de albus. La sfarsit se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt si nuca de cocos, amestecand usor cu o spatula.

       Compozitia se toarna in tava tapetat cu unt. Se pun boabele de struguri deasupra si se da la cuptor la foc mediu, pentru cca jumatate de ora, pana prajitura devine aurie deasupra.Scoatem tava din cuptor, punem bezeaua deasupra si presaram ciocolata rasa. Mai dam 5 minute la cuptor. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu struguri, bezea si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert Swiss Roll-Rulada cu capsuni

Postat de cris2711

Desert Swiss Roll-Rulada cu capsuni

Intai se preincalzeste cuptorul la 200°C. Apoi se pregateste tava de cuptor cu hartie de copt peste ea, pe toata suprafata ei. Se separa ouale. Albusurile se mixeaza bine cu praful de sare....

Citeste continuarea

Desert prajitura cu migdale si portocale

Postat de Oana

Desert prajitura cu migdale si portocale

Se curata portocalele de coaja si de partea alba cu un cutit bine ascutit. Se taie miezul in cubulete si se scot samburii. Se cantareste miezul, avem nevoie de 300 g. Eu am folosit 4 portocale bio...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.08.2015, 20:30
Foarte buna!
la 18.08.2015, 20:31
multumesc
la 18.08.2015, 20:35
Uuuu...ce buna o fi!
la 18.08.2015, 20:37
Andra a iesit foarte buna
la 18.08.2015, 20:37
Ciucalata e rasa sau razuita?;-bd

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking