Prăjitură cu vişine – Multicooker

Postat de madi_marin in Prajituri
18 Iun 2014 | 5638 vizualizari
Prăjitură cu vişine – Multicooker

Profitând de minunatele vişine de pe tarabele din piaţă,am pregătit prăjiturica asta super simplă şi super bună. Reţeta-mamă aparţine bucătăraşei luminiţa20_2006, căreia îi mulţumesc.

Ingrediente

  • 6 ouă
  • 6 linguri cu vârf cu zahăr
  • 6 linguri cu făină
  • 1 lingură de cacao
  • 1 fiolă esenţă de vanilie
  • 1 fiolă esenţă de rom
  • 500 g vişine fără sâmburi

Mod de preparare

Se bat spumă albuşurile cu un praf de sare, apoi se bat în continuare cu zahărul până obţinem o compoziţie ca pentru bezea.

Se adaugă pe rând gălbenuşurile, esenţa de vanilie şi făina cernută.

Se iau 4 linguri dein compoziţie şi se amestecă cu cacaoa şi esenţa de rom.

În cuva aparatului unsă cu ulei şi tapetată cu făină, se adaugă alternativ compoziţie albă şi cu cacao şi se presară vişinele.

Se apasă butonul MENU şi se selectează programul BAKE, apoi temperatura de 180 grade şi timpul 50 de minute.

Când e gata se lasă la răcit, apoi se porţionează.

Se poate presăra cu zahăr pudră.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prăjitură cu vişine – Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Prajitura cu morcovi, nuci si afine

Postat de simona72

Prajitura cu morcovi, nuci si afine

Pentru blat: se separa albusurile de galbenusuri. Se mixeaza albusurile cu un praf de sare timp de 1-2 minute. Se adauga treptat zaharul si se mixeaza pana se obtine o bezea ferma. Se adauga pe...

Citeste continuarea

Desert tarta Urside

Postat de ancutsa

Desert tarta Urside

  Pentru blat: se bat cu mixerul albuşurile cu un praf de sare, apoi se adaugă zahărul, amestecând până se obţine o bezea consistenta, dar nu tare. Apoi se adaugă praful...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.06.2014, 22:38
la 18.06.2014, 22:46
si tu ai facut ceva bun cu visine
la 18.06.2014, 23:01
la 18.06.2014, 23:29
la 19.06.2014, 00:09

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking