Prajitura cu visine si fulgi de ciocolata- Philips Multicooker

Postat de Oana in Prajituri
3 Iul 2014 | 5246 vizualizari
Prajitura cu visine si fulgi de ciocolata- Philips Multicooker

Ingrediente

  • 500 gr visine fara samburi
  • 250 gr zahar pentru visine
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar pudra
  • un plic zahar vanilat
  • 6 linguri faina
  • o lingurita praf de copt
  • 3 linguri fulgi de ciocolata
  • cateva picaturi de lamaie

Mod de preparare

Visinele fara samburi se pun intr-un castron impreuna cu zaharul, se amesteca si se lasa cateva ore, sau cel mai bine de seara pana dimineata. Se strecoara apoi sucul (si se pastreaza in frigider pentru un sirop delicios). Se lasa visinele sa se scurga intr-o strecuratoare.

Albusurile se mixeaza cu cateva picaturi de lamaie pana devin pufoase. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul vanilat si cu zaharul pudra pana se umfla si se albesc. Faina se amesteca cu praful de copt si se pune putin cate putin peste amestecul de galbenusuri. Se incorporeaza apoi albusurile, amestecand usor cu o spatula, de jos in sus. Se opresc cateva visine si cativa fulgi de ciocolata, iar restul se incorporeaza in aluatul de prajitura.

Se unge vasul de la multicooker cu putin ulei, se rastoara aluatul cu grija, se presara deasupra restul de visine si fulgi de ciocolata. Se inchide capacul si se seteaza urmatorul program: BAKE--> Cooking TIME 40 min--> TEMPERATURA 180 grade--> START.

La finalul programului se scoate vasul si se lasa putin la racit, apoi se rastoarna prajitura pe un gratar si se lasa sa se raceasca complet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine si fulgi de ciocolata- Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert tarta cu ciocolata si blat din granola

Postat de merisor67

Desert tarta cu ciocolata si blat din granola

Preparare baza pentru tartă cu ciocolată și blat din granola Măcinăm granola, dar nu foarte fin. Topim untul și îl adăugăm fierbinte peste granola măcinată. Amestecăm...

Citeste continuarea

Mini tarte cu crema de pepene galben

Postat de gurita_ta2005

Mini tarte cu crema de pepene galben

Pentru aluat: Intr-un castron se pune untul la temperatura camerei,zaharul,faina si oul.Se amesteca bine pana devine un aluat lipicios si usor elastic.Se pune intr-o folie alimentara si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.07.2014, 12:24
foarte buna
la 03.07.2014, 12:28
super arata..
la 03.07.2014, 12:38
la 03.07.2014, 12:54
foarte interesant
la 03.07.2014, 13:13

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking