Prajitura de post cu magiun si orez expandat

Postat de andaoana in Prajituri
21 Dec 2015 | 3748 vizualizari
Prajitura de post cu magiun si orez expandat

O prajitura perfecta pentru perioada de post .   Ingredientele sunt masurate cu paharul , deci trebuie sa masurati toate ingredientele cu acelasi pahar cu care masurati primul . Cred ca nici Mos Craciun nu s-ar supara daca ar fi primit cu asa ceva .  

Ingrediente

  • -5 linguri ulei
  • -1 pahar Green Sugar sau 1.5 pahare zahar
  • -2 pahare apa mineral
  • -3 pahare faina
  • -3 linguri magiun
  • -1 plic praf de copt
  • -1 lingura cacao
  • Extra : 50 gr orez expandat

Mod de preparare

Amestecam cu un tel para indulcitorul sau zaharul cu apa pana cand se dizolva .

 Adaugam magiunul , uleiul , faina , cacao si praful de opt .

 Omogenizam foarte bine si turnam compozitia intr-o tava de 25x30 .  Deasupra presaram orez expandat.

Punem tava in cuptorul incins la 180 grade pentru 30-40 minute .

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de post cu magiun si orez expandat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Macarons cu ciocolata

Postat de gospodariu

Macarons cu ciocolata

In vasul robotului de bucatarie se pune zaharul pudra si faina de migdale si se amesteca pana la omogenizare. Apoi se cerne amestecul de 2-3 ori si aruncati mereu ce ramane in sita. Separat se bat...

Citeste continuarea

Eclere cu crema de vanilie si glazura de ciocolata

Postat de merisor67

Eclere cu crema de vanilie si glazura de ciocolata

Pentru coji, punem intr-un vas, pe foc, apa, uleiul si un praf de sare. Cand incep sa fiarba, adaugam toata faina,  tragem vasul de pe foc si amestecam energic pana se omogenizeaza bine...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.12.2015, 11:43
la 21.12.2015, 12:15
Ce bunatate de praji ai adus!
la 21.12.2015, 12:24
buna
la 21.12.2015, 12:42
Placeeeee!
la 21.12.2015, 12:55
ce prajitura aratoasa ai facut

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking