Ingrediente
- o cana zahar
- o cana apa minerala
- 1/2 cana ulei
- 2 cani si 3/4 faina
- un plic praf de copt
- un plic zahar vanilat
- 3 mere verzi
- un varf lingurita scortisoara
- 70 g ciocolata menaj
- 3 linguri zahar pudra
- un praf de sare
Mod de preparare
Incepem cu merele. Le spalam, curatam de coaja, taiem cubulete si le punem in straturi intr-o farfurie cu zahar pudra si scortisoara. Ciocolata o taiam bucatele.
Intr-un bol punem zaharul, zaharul vanilat, un praf de sare, peste care adaugam apa si amestecam. Urmeaza uleiul pus in fir si omogenizam. Faina amestecata cu praful de copt se adauga ,, in ploaie" peste partea lichida. Adaugam merele si ciocolata.
Vasul aparatului se unge bine cu ulei. Punem copmpozitia, punem oala in aparat si setam din menu, programul bake pentru 50 de minute. Setam temperatura de 180 grade. La final deconectam aparatul de la priza si verificam prajitura. Se lasa la rece.
Se scoate pe un platou si prajitura se pudereza cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de post la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (23)
|