Prajitura "desteapta" cu ciocolata
Postat de Xandrinne in Prajituri 20 Oct 2015 | 7680 vizualizari
Reteta am preluat-o de pe blogul Laurei Laurentiu. Minunata prajitura!!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (23)
la 21.10.2015, 23:00
Va multumesc tuturor!
Cris, 20x28 are tava, dar nu a iesit foarte inalta prajitura; cand o sa repet operatiunea voi folosi o tava mai mica sau dublez ingredientele... Vad eu
la 21.10.2015, 23:21
Arata wow!
la 22.10.2015, 07:41
Multumesc pentru raspuns. Mie mi se pare ca e suficient de inalta. Azi vreau sa fac si eu.
la 22.10.2015, 16:28
Criss, cineva a scris pe site-ul Laurei ca tot asa, nu i-a iesit foarte inalta prajitura; sa-mi spui cum ti-a iesit. Problema este ca e atat de buna, ca ar merita facuta cu ingrediente la dublu
In week-end o s-o fac iar.
Rux, multumesc!
la 22.10.2015, 20:47
foarte reusita
la 22.11.2015, 12:31
excelenta prajitura!
la 17.07.2016, 23:14
e foarte buna. Eu am pus numai jumatate din lape ca mi sa parut cam mult 600ml. Pentru cui nu i-a crescut frumos: secretul e la albuse. Trebuie batute foarte foarte bine si apoi crema de oua amestecata usurel: se toarna galbenusele peste albuse, niciodata invers iar lingura se misca numai de jos in sus cind amestecati, nu lateral si nu frecat. Nu e nevoie sa se amestece perfect, e suficient daca nu sint bucati mari de albus ramas neamestecat.
COMENTEAZA