Prajitura englezeasca (reinventata)
Postat de andaoana in Prajituri 1 Noi 2013 | 3304 vizualizari
Am schimbat putin ingredientele din reteta Laurei , dar a fost asa cum mi-am inchipuit -bestiala .
Laura multumesc :)
Inapoi la reteta
|
Comentarii (23)
la 01.11.2013, 13:18
eu fugeam de curmale, cand a postat Alexandra reteta ei, am intrebat-o cu ce pot sa inlocuiesc curmalele...acum ma bucur ca nu am facut-o ) desi curmale simple tot nu as manca
la 01.11.2013, 14:46
cur-male nici eu nu as manca!
la 01.11.2013, 15:18
Miha
la 01.11.2013, 16:42
minunat minunat, la fav, zaharul brut e acelasi lucru cu zaharul brun?
la 01.11.2013, 21:01
Foarte buna
la 01.11.2013, 22:13
Mmmm delicioasa
la 04.11.2013, 09:55
Susu zaharull brut este nerafinat , nu este atat de mult procesat si este mai usor de digerat .
la 04.11.2013, 09:55
Miuta , Rocsi
COMENTEAZA