Prajitura Excelent
Postat de ionela2682 in Prajituri 26 Ian 2013 | 43653 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (32)
la 27.01.2013, 12:12
Pe bune?? 2 oua,tava 20x30cm,4 straturi???
la 27.01.2013, 14:08
asta nu e prajitura excelent...
e un fake poate...
nici cantitatile nu-s ok...
la 27.01.2013, 14:57
super prajiiii
la 27.01.2013, 18:09
Arata delicios...clar blatul nu se taie transversal ci fasii asa cum e precizat in reteta!
la 27.01.2013, 18:13
Cristina, ce nu ti se pare ok la reteta?
la 27.01.2013, 21:26
si frunoasa si gustoasa!
la 28.01.2013, 11:47
cristinne
27.01.2013, 14:08
asta nu e prajitura excelent...
e un fake poate...
nici cantitatile nu-s ok...
Cristinne..iarta/mi nestiinta .,dar care este dupa tine reteta originala...????
la 28.01.2013, 11:49
Marianne
27.01.2013, 12:12
Pe bune?? 2 oua,tava 20x30cm,4 straturi???
RASPUNS>>> DA, DA, DA!
Multumita?
la 28.01.2013, 11:51
ionela, cred ca lumea nu intelege portionarea blatului
poate crede ca ala l-ai taiat in 4 pe orizontala )
fa un desen
la 28.01.2013, 12:11
Gabita ....eu ce vina am daca unele persoane nu stiu sa faca diferenta intre taiatul in fasii si taiatul pe orizontala al unui blat..???
la 28.01.2013, 12:13
Poate doar cu...lama de cater se poate taia un blat de 1 cm grosime in 4 !!..nu stiu ....chiar cu ce s/o fi gandit domnisoara sau doamna ca l/am taiat ??
la 28.01.2013, 12:19
Ionela, nicio vina nu ai! Mereu se vor gasi nemultumiti oricat de perfect ai incerca sa faci, dar nu cred ca au scris cu rautate.
Da explicatiile daca se cer si atat
la 04.04.2013, 19:09
patru fasii - eu inteleg ca tai blatul in patru la lungime si nu la grosime.
COMENTEAZA