Ingrediente
- piscoturi mari
- 3 linguri cacao
- zahar
- 50 g unt
- 1 pahar cu lapte
- cafea sau capucino
pt crema mascarpone:
- 1 cutie de mascarpone
- 2 galbenusuri
- zahar
Mod de preparare
Se face crema de mascarpone:galbenusurile le bateti bine cu zaharul pana devine cremos,apoi adaugati mascarpone,amestecand pana devine o crema.
Piscoturile le insiropati cu cafea sau capucino.
Intr-o tava puneti un rand de piscoturi trecute prin sirop ,un strat de crema,un alt strat de piscoturi insiropate,pt ca a mele ereu foarte mari si groase am pus doar doua straturi
Preparati glazura de cacao:Intr-o cratita puneti 3 linguri de cacao ,3 linguri de zahar amestecand cu jumate de un pahar cu lapte,puneti-l la foc mic ,adaugati unt,amestecati pana se ingroasa.
Glazura se toarna deasupra piscoturilor.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura martisor" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (7)
|