Prajitura Mille- feuille cu înghețată si gavottes

Postat de ctlina in Dulciuri
20 Sep 2015 | 2763 vizualizari

Gavottes = clatite dantela-uscate Cunoasteti istoria lor? Totul porneste de la o clatita uitata pe foc la Quimper in Bretania in 1893. Autoarea Marie-Catherine Cornic decide sa o ruleze si sa o deguste... Mica clatita uitata a devenit crocanta, gustoasa si lejera- o bunatate. Astfel reteta clatitei dantela este nascuta si de atunci conservata.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 21.09.2015, 00:24
Bine se mai potrivesc una cu alta
la 21.09.2015, 07:46
Interesant! Imi place!
la 21.09.2015, 08:49
la 21.09.2015, 09:41
la 21.09.2015, 10:14
la 21.09.2015, 10:32
Ce bunatate ai facut!
la 21.09.2015, 13:06
la 21.09.2015, 19:58
pe toti

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking