Prajitura Mille- feuille cu înghețată si gavottes
Postat de ctlina in Dulciuri 20 Sep 2015 | 2777 vizualizari
Gavottes = clatite dantela-uscate
Cunoasteti istoria lor?
Totul porneste de la o clatita uitata pe foc la Quimper in Bretania in 1893.
Autoarea Marie-Catherine Cornic decide sa o ruleze si sa o deguste...
Mica clatita uitata a devenit crocanta, gustoasa si lejera- o bunatate.
Astfel reteta clatitei dantela este nascuta si de atunci conservata.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (23)
la 20.09.2015, 19:48
Suna complicat, dar arata bine
la 20.09.2015, 19:51
wow
la 20.09.2015, 19:54
O daaa prezenta ♡♡
la 20.09.2015, 19:56
ina
multumesc la toti
la 20.09.2015, 19:59
Arata super! Bravo
la 20.09.2015, 20:08
Mmmmm...
la 20.09.2015, 20:30
la 20.09.2015, 20:51
si eu uit pe foc...de toate )) as putea fi inovator in multe ))
la 20.09.2015, 20:51
Aiaiaiaiiiiii! Asa ceva musai sa gust!
la 20.09.2015, 21:08
laura
la 20.09.2015, 21:19
Valeu...zau ca ma bag si eu la cateva..
la 20.09.2015, 21:20
Wow!
la 20.09.2015, 21:23
Ce bunatate!
la 20.09.2015, 21:49
COMENTEAZA