Prajitura Mille- feuille cu înghețată si gavottes

Postat de ctlina in Dulciuri
20 Sep 2015 | 2777 vizualizari

Gavottes = clatite dantela-uscate Cunoasteti istoria lor? Totul porneste de la o clatita uitata pe foc la Quimper in Bretania in 1893. Autoarea Marie-Catherine Cornic decide sa o ruleze si sa o deguste... Mica clatita uitata a devenit crocanta, gustoasa si lejera- o bunatate. Astfel reteta clatitei dantela este nascuta si de atunci conservata.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 20.09.2015, 19:48
Suna complicat, dar arata bine
la 20.09.2015, 19:50
la 20.09.2015, 19:51
wow
la 20.09.2015, 19:54
O daaa prezenta ♡♡
la 20.09.2015, 19:56
ina
multumesc la toti
la 20.09.2015, 19:59
Arata super! Bravo
la 20.09.2015, 20:08
Mmmmm...
la 20.09.2015, 20:30
la 20.09.2015, 20:51
si eu uit pe foc...de toate )) as putea fi inovator in multe ))
la 20.09.2015, 20:51
Aiaiaiaiiiiii! Asa ceva musai sa gust!
la 20.09.2015, 21:08
laura
la 20.09.2015, 21:19
Valeu...zau ca ma bag si eu la cateva..
la 20.09.2015, 21:20
Wow!
la 20.09.2015, 21:23
Ce bunatate!
la 20.09.2015, 21:49

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking