la 24.10.2011, 09:02 arata foarte bine si cred ca e si buna..eu sunt curioasa ..sub crusta se vede galbenusul..nu se simte ca si cand ar fi crud?..teoretic la cat se coace nu ar trebui..dar zic sa intreb totusi ca ma tenteaza sa o fac si eu.
la 24.10.2011, 09:05 ce prajitura minunata ai facut Mire
la 24.10.2011, 09:26 Arata foarte bine prajitura si sunt sigura ca e foarte buna.
la 24.10.2011, 09:54 si eu am o reteta f asemanatoare (Felie Chinezeasca), doar ca la mine crema se pune cand blatul este aproape gata
la 24.10.2011, 10:36 Foarte interesanta reteta. Am pus-o la favorite
la 24.10.2011, 10:43 Seamana cu Chinezoaica. Foarte faina!
la 24.10.2011, 10:46 Am vazut-o si pe blog, arata grozav
la 24.10.2011, 11:07 buna imi place
la 24.10.2011, 11:17 da cam asa facea mama chinezoaica...o prajitura super super delicioasa
la 24.10.2011, 13:25 faina
la 24.10.2011, 13:31 si asa chef de dulce am, yaaammmm; deci e super buna
la 24.10.2011, 13:53 tare buna
la 24.10.2011, 15:24 delicioasa,arata super
la 24.10.2011, 15:33 buna buna
la 24.10.2011, 21:31 Luk nu e galbenusul crus incearca prajitura ptr ca nu e f scumpa si se face si f repede