Amestecam untul cu zaharul, adaugam galbenusurile si putina sare.
Amestecam faina cu praful de copt, bicarbonatul si cacaua si le adaugam peste ingredientele amestecate anterior.
Framantam totul cu degetele, pana obtinem niste firimituri neuniforme si mai mari.
Le lasam asa pana pregatim crema.
Radem branza sarata peste branza dulce, adaugam esenta, zaharul vanilat si stafidele hidratate in putina apa si amestecam bine totul.
Presaram putina sare peste albusuri si le mixam spuma, apoi adaugam trepatat zaharul si mixam in continuare pana se intareste bine bezeaua.
Luam cate putin din bezea si o amestecam usor in compozitia de branza, pana la epuizarea bezelei.
Tapetam o tava cu hartie de copt(a mea a avut 23/36 cm) si presaram in ea 2/3 din firimituri.
Cu ajutorul unei linguri, punem crema de branza din loc in loc, peste firimiturile din tava, apoi o intindem cat de uniform putem, cu dosul lingurii.
Deasupra cremei de branza presaram si restul de firimituri si dam tava la cuptor pentru 35-40 de minute la 180 de grade.
Dupa coacere, lasam prajitura sa se raceasca usor, apoi o portionam si o pudram cu zahar.
Va recomand sa incercati si aceasta varianta, daca agreeati nuca de cocos!!