Prajitura Rumba
Postat de Sidy in Prajituri 29 Feb 2012 | 106639 vizualizari
O prajitura delicioasa care se potriveste de minune timpului de afara.( la noi a nins iar azi noapte)
Poate fi facuta cu nuca, rahat, alune, fructe uscate, stafide...
Eu am facut varianta cu nuca si stafide ca e tare gustoasa asa.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (46)
la 29.02.2012, 12:19
Mmmm ce pofta mi-ai facut
la 29.02.2012, 13:25
foarte bine arata!
la 29.02.2012, 16:03
Ce minunata!
la 29.02.2012, 18:44
super buna
la 29.02.2012, 18:58
Arata bine
la 29.02.2012, 19:06
yamiii,ce prajiturica delicioasa
la 29.02.2012, 19:53
am si salvat reteta .... imi place mult cum arata si cu siguranta e delicioasa...
la 01.03.2012, 21:26
Foarte bine arata... si cred ca-i si foarte gustoasa!
la 09.03.2012, 18:46
super pajitura...
la 24.03.2012, 12:53
Imi spune si mie cineva ce apa trebuie la crema de galbenusuri?
la 24.03.2012, 13:06
sezen, sidy nu cred ca e online sa poata raspunde . Nu cred ca trebuie multa apa. undeva la vreo 30-50 ml, parerea ,mea..
vad retete ale aceleiasi prajituri in care nu s-a pus deloc apa.
la 27.03.2012, 16:02
eu am facut prajitura acum 3 zile, apap nu treb la galbenusuri daca de asta este vb. se fierb pe baie de aburi acolo treb apa, a iesit f buna si gustoasa..
la 28.03.2012, 09:02
Sezen este vorba despre apa din oala de lapte...cea cu pereti dubli ce are apa intre pereti...
DECI la galbenusuri NU trebuie apa !!!
la 08.12.2012, 16:13
ce bine arata
la 09.12.2012, 12:13
minunata!
COMENTEAZA