Pregatirea icrelor negre, pentru consum

Postat de Ina in Peste
27 Ian 2012 | 39939 vizualizari

Nu este chiar o reteta, dar m-am gandit ca vor fi si alte fete care, atunci cand vor "pune mana " pe asemenea marfa, nu vor sti ce sa faca cu ea ( ca nici eu n-am stiu :"> ) In seara de dinaintea plecarii noastre in concediul de anul trecut, cineva striga la poarta si ne ruga sa cumparam niste peste, ca are nevoie de bani. Initial am refuzat, n-aveam timp de peste, dar cand am vazut ca este cega si o vindea si ieftin, m-am razgandit :D. Cum eram ocupata cu bagajele, am bagat-o direct la ... congelat. Mare mi-a fost mirarea, cand i-a venit randul la gatit, sa constat ca era plina de icre ( negre, evident). Nu preparasem niciodata icre negre pentru consum, asa ca mi-am sunat nepotul , pescar de soi ;) , care m-a luminat .

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 27.01.2012, 19:42
nuuu, nu-s deloc specialista ( gen ... Medi' sau mihaelar63 )
Atata timp cat la noi pestele este , uneori, la discretie,incerc doar sa nu ma fac de ras
la 27.01.2012, 20:10
voi ati dat peste vreo comoara in gradina ce bine arata cand sunt asa proaspete
la 27.01.2012, 20:49
la 27.01.2012, 21:23
Bravo Ina.
la 27.01.2012, 21:34
la 27.01.2012, 21:56
caviar!!!
la 28.01.2012, 12:01
interesat
la 29.01.2012, 12:10
place

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking