Profiterol
Postat de Constelatialeu in Prajituri 2 Ian 2014 | 9310 vizualizari
Trebuie sa precizez ca expert in pregatirea aluatului pentru eclere este sotul meu Vali,el presteaza partea cu pregatirea aluatului,eu doar le asez in tava,si le umplu.Un profiterol e bine venit oricand,se face repede daca ai totul pregatit si la indemana...
Inapoi la reteta
|
Comentarii (29)
la 02.01.2014, 14:24
O minunatie, imi place!!!!
la 02.01.2014, 14:29
la 02.01.2014, 14:35
Ce pofta mi-ai facut!! Cred ca urmeaza sa prestez si eu ca tare dor imi este!!
la 02.01.2014, 14:40
mmmm..si eu vreau!!! tre sa fi fost tare bun, nu-i asa?
la 02.01.2014, 14:43
Dacă e să vin, găsesc un bol mai mare, nu?
la 02.01.2014, 14:44
delicios! ai uitat sa treci 1 buc sot specialist la ingrediente )
la 02.01.2014, 14:45
bun bun
la 02.01.2014, 14:48
Padre )))
la 02.01.2014, 14:49
Balconito nu-l trec,ca daca raman fara el,mi-l cer ca ingredient..
la 02.01.2014, 14:49
Padre,am un bol mare,special pentru cei la cura de ingrasat....
la 02.01.2014, 15:19
of of mai mai...
COMENTEAZA