Profiterol
Postat de BakeUpArtist in Dulciuri 24 Noi 2016 | 7487 vizualizari
Astăzi am adus din nou în casă gustul copilăriei, mult iubit de mine și de prieteni. Rețetă simplă, păcat să nu o facem mai des.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (22)
la 26.11.2016, 08:59
Va multumesc frumos!
la 28.11.2016, 08:51
Un deliciu al copilariei noastre ! Multumim pentru rasfat !
Bravo tie...dar profiterolul ar trebui sa aiba si inghetata linga...
la 28.11.2016, 15:24
Tare bune sunt si ti-au iesit perfecte
la 28.11.2016, 20:57
woow!
la 29.11.2016, 09:31
Buna ziua si felicitari pt.un preparat reusit. Va rog sa precizati cum faceti glazura si procedeul de umplere al bilelor din aluat choux. Cu bine! Zebra.
la 30.11.2016, 21:36
ce prezentare de exceptie.Bravo!
la 01.12.2016, 14:01
Buna ziua. Va multumesc pentru aprecieri. Pentru umplere folosesc un posh cu dui lung si ascutit, cu care patrund in choux, ca sa isi pastreze forma frumoasa si umplu
Glazura este facuta din ciocolata amaruie topita pe baie de aburi. Dupa ce se topeste, am adaugat 2 linguri de ulei si am incorporat Se invelesc foarte frumos.
Numai bine!
COMENTEAZA