Profiterol

Postat de BakeUpArtist in Dulciuri
24 Noi 2016 | 7487 vizualizari

Astăzi am adus din nou în casă gustul copilăriei, mult iubit de mine și de prieteni. Rețetă simplă, păcat să nu o facem mai des.   

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 26.11.2016, 08:59
Va multumesc frumos!
la 28.11.2016, 08:51
Un deliciu al copilariei noastre ! Multumim pentru rasfat !
Bravo tie...dar profiterolul ar trebui sa aiba si inghetata linga...
la 28.11.2016, 15:24
Tare bune sunt si ti-au iesit perfecte
la 28.11.2016, 20:57
woow!
la 29.11.2016, 09:31
Buna ziua si felicitari pt.un preparat reusit. Va rog sa precizati cum faceti glazura si procedeul de umplere al bilelor din aluat choux. Cu bine! Zebra.
la 30.11.2016, 21:36
ce prezentare de exceptie.Bravo!
la 01.12.2016, 14:01
Buna ziua. Va multumesc pentru aprecieri. Pentru umplere folosesc un posh cu dui lung si ascutit, cu care patrund in choux, ca sa isi pastreze forma frumoasa si umplu
Glazura este facuta din ciocolata amaruie topita pe baie de aburi. Dupa ce se topeste, am adaugat 2 linguri de ulei si am incorporat Se invelesc foarte frumos.
Numai bine!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking