Ingrediente
- 300 g de cozonac uscat (sau resturi de paine, briosa)
- 3 oua
- 500 ml lapte
- 40 g rahat
- 1 pliculet de zahar vanilat
- 80 g de zahar
- 40 g de stafide
- 50 g de nuci taiate bucatele
- 30 g de fulgi de ciocolata
- 1/2 lingurita esenta de rom
Mod de preparare
Puneti la-nmuiat in laptele caldut cozonacul taiat bucatele.
Amestecati bine cu ajutorul robotului sau ecrazati cu o furculita.
Adaugati ouale batute in omleta, zaharurile, stafidele, nucile, rahatul taiat bucatele, si fulgii de ciocolata.
Amestecati totul bine si depuneti intr-un vas uns.
Coaceti la cuptor la 210°C timp de 40 minute.
Lasati sa se raceasca si taiati in portii..
Pastrati la rece.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pudding englezesc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|