Pui a la Crapaudine

Postat de mihaelar63 in Pui
16 Apr 2021 | 3153 vizualizari

Am cerut fiului meu sa-mi aduca niste pui in drum spre casa .Pui dintr-acela frumos si galben hranit cu porumb . Eu imi doream piept pentru snitele si m-am trezit cu ditamai puiul grill de 1.900 kg .  Mi-am amintit de puiul crapaudine al Sylviei . Am mai dus putina munca de informare si documentare si am ajuns la retetea respectiva ce se potriveste preferintelor mele .  Poulet Crapaudine este un clasic al bucatariei franceze si denumirea vine de la  modul de transare al puiului .Tehnica este folosita si pentru porumbei, prepelita si alte zburatoare iar  numele este dat de forma decupajului care  il face sa semene la final cu o broasca "crapaud" Se poate prepara atat la cuptor cat si la gratar . Cu siguranta ca voi prepara in continuare si la gratar  aceasta reteta deosbit de tentanta si gustoasa .  

Inapoi la reteta

Comentarii (33)

la 23.04.2021, 01:38
Oana , este foarte imbietor . Mirose minunat la gatire
la 14.05.2021, 09:38
O bunatate!
la 03.12.2021, 13:15
Super reteta!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking