Pui a la Crapaudine
Postat de mihaelar63 in Pui 16 Apr 2021 | 3163 vizualizari
Am cerut fiului meu sa-mi aduca niste pui in drum spre casa .Pui dintr-acela frumos si galben hranit cu porumb . Eu imi doream piept pentru snitele si m-am trezit cu ditamai puiul grill de 1.900 kg .
Mi-am amintit de puiul crapaudine al Sylviei . Am mai dus putina munca de informare si documentare si am ajuns la retetea respectiva ce se potriveste preferintelor mele .
Poulet Crapaudine este un clasic al bucatariei franceze si denumirea vine de la modul de transare al puiului .Tehnica este folosita si pentru porumbei, prepelita si alte zburatoare iar numele este dat de forma decupajului care il face sa semene la final cu o broasca "crapaud"
Se poate prepara atat la cuptor cat si la gratar .
Cu siguranta ca voi prepara in continuare si la gratar aceasta reteta deosbit de tentanta si gustoasa .
Inapoi la reteta
|
Comentarii (33)
la 16.04.2021, 06:44
ce apetisant este!
la 16.04.2021, 08:27
Un picior de broască d asta vreau și eu 😍😁
la 16.04.2021, 09:39
Ce bine arată!
la 16.04.2021, 11:03
la 16.04.2021, 15:52
la 16.04.2021, 16:04
rumen si gustos!
la 16.04.2021, 18:23
Pffffff, păi una era prepelița și porumbelul tu ai dovedit ditamai puiul Bravooo!
la 16.04.2021, 18:32
Cine-i Crapa`ud asta ?
la 16.04.2021, 19:49
Bun!
la 16.04.2021, 20:51
O nebunie de pui, o reteta minunata! De mult timp imi face cu ochiul si acum ca l-am vazut si la tine, cred ca o sa il pregatesc si eu imediat dupa Paste! Arata grozav!
la 17.04.2021, 20:38
foarte bun
la 18.04.2021, 09:16
Gustos!
la 19.04.2021, 17:06
Ce reteta interesanta , cred ca a fost tare bun puiul
la 19.04.2021, 18:17
Da , Anca !!! Pe minem-a cucerit . Am sa prepar pui mai mici in cuptor . Nu-i patrund decat pe jumatate si-i finalizez pe gratar , la gradina . Asa!!! Sa rup gura prietenilor la prima iesire importanta la iarba verde )
COMENTEAZA