Pui asiatic cu susan negru
Postat de Brindusa in Pui 11 Iun 2010 | 5161 vizualizari
Ce faci cand mai ai o ora si vine copilul flamand de la scoala iar tu nu ai nimic de mancare? Un stir fry cu pui.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (23)
la 11.06.2010, 20:17
super
imi place stir fry-ul. mai nou miam achizitionat si eu un wok
si astept sal incerc
la 11.06.2010, 20:26
yami yami![](/templates/default/images/smiley/19.gif)
![](/templates/default/images/smiley/19.gif)
la 11.06.2010, 21:03
Si eu!
la 11.06.2010, 21:32
Toate furculitele si de la mine, eu as mai fi adaugat putin ghimbir ras si un varf de cutit de amestec de 5 condimente
. Excelenta prezentarea tare imi place
am eu un fix cu asta
la 11.06.2010, 21:47
Asa e, Sylvia, dar am descoperit ca nu mai aveam ghimbir in frigider.
la 11.06.2010, 22:11
delicios!!!![](/templates/default/images/smiley/aplauze.gif)
![](/templates/default/images/smiley/aplauze.gif)
5 furculite!![](/templates/default/images/smiley/11.gif)
![](/templates/default/images/smiley/11.gif)
![](/templates/default/images/smiley/11.gif)
![](/templates/default/images/smiley/11.gif)
la 11.06.2010, 22:31
Ce bine arata.5 furculite si de la mine.
la 12.06.2010, 03:48
ador retetele ce se prepara la ,, foc automat'' ![](/templates/default/images/smiley/ras.gif)
la 12.06.2010, 09:37
Bun! ![](/templates/default/images/smiley/20.gif)
si chiar ca e la "foc automat" !
la 12.06.2010, 14:27
Brandusa chiar tu cum folosesti ghimbirul crud il tai lamele fine sau il dai pe razatoare? Eu ca idee il prefer pe cel uscat pudra, parca il dozez mai bine . La fel patesc cu pudra de ardei iute adesea pun prea multa si devine mult mai picat decat planuisem
la 12.06.2010, 15:32
ce bine arata!!! si eu am facut ieri chinesse...cred ca la retetele astea secretul este tigaia in care gatim, trebuie sa fie neaparat WOK
la 12.06.2010, 20:42
Sylvia, in general pentu o mancare de 3 persoane pun 3-4 cm de ghimbir crud, ras pe razatoarea mica. Nu pun si partile alea mai atoase care raman dupa radere. Nu folosesc ghimbir pudra decat foaaaarte rar.
Cand cumpar ghimbir mai proaspat si fraged, il si tai betigase subtiri. Dar sotului nu-i plac asa, prin urmare cam evit metoda asta.
la 12.06.2010, 20:44
Vero, Laly, Mihaela, Julie ve pup si multumesc
la 12.06.2010, 20:45
Articook, tot ce e posibil. Adevarul ca eu n-am gatit stir fry pana ce nu mi-am luat wok.
la 12.06.2010, 21:03
![](/templates/default/images/smiley/ras.gif)
bietul copil trebuie sa manance cu betele![](/templates/default/images/smiley/ras.gif)
![](/templates/default/images/smiley/thumbsup.gif)
COMENTEAZA