Pui cu ciuperci in sos cremos

Postat de madi_marin in Pui
30 Apr 2019 | 6717 vizualizari
Pui cu ciuperci in sos cremos

Ingrediente

  • 1 pulpă de pui
  • 1/2 de piept mare de pui
  • 1 conservă de ciuperci
  • 200 ml smântână de gătit
  • 100 ml lapte
  • 2 linguri parmezan ras fin
  • 1 fir de ceapă verde
  • 1 fir de usturoi verde
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • oregano uscat
  • boia dulce
  • ulei

Mod de preparare

Carnea se porţionează şi se condimentează cu sare, piper, cimbru, oregano şi boia.

Bucăţile se pun la prăjit la foc mic şi se întorc pe toate părţile până sunt bine pătrunse.

Separat se călesc ceapa şi usturoiul verde tocate mărunt.

Se adaugă smântâna de gătit, lapele,  ciupercile şi parmezanul , sare şi piper după gust şi se lasă câteva minute la foc mic.

Când carnea este gata, se pune în sosul de ciuperci.

Se serveste preparatul cald.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci in sos cremos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de parjoale moldovenesti cu carne de pui

Postat de Caty

Reteta de parjoale moldovenesti cu carne de pui

Iata cum se prepara Reteta de parjoale moldovenesti cu carne de pui Am spalat carnea si am lasat-o la scurs intr-o strecuratoare. Intre timp, am curatat morcovul, cartoful, ceapa, usturoiul,...

Citeste continuarea

Copanele cu cartofi noi la cuptor si sos de usturoi

Postat de merisor67

Copanele cu cartofi noi la cuptor si sos de usturoi

Clătim bine copănelele, apoi le tamponăm cu prosoape absorbante. Chiar dacă se spune că nu este bine să clătim carnea, eu nu pot să o las așa... Spălăm cartofii bine cu buretele de vase...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.04.2019, 20:27
vezi daca ai prapadit parmezanul pe friganele , acum abia ai avut 2 linguri sa pui....
la 30.04.2019, 20:30
mi-am facut de cap cu parmezanul azi
la 30.04.2019, 20:51
bun bun
la 30.04.2019, 20:57
Parmezanito...
la 30.04.2019, 21:30
delicios!
Vreau si eu tava d'aia, imi mai trebuie 2 galbeni )

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking