Pui cu ciuperci in sos cremos

Postat de madi_marin in Pui
30 Apr 2019 | 6702 vizualizari
Pui cu ciuperci in sos cremos

Ingrediente

  • 1 pulpă de pui
  • 1/2 de piept mare de pui
  • 1 conservă de ciuperci
  • 200 ml smântână de gătit
  • 100 ml lapte
  • 2 linguri parmezan ras fin
  • 1 fir de ceapă verde
  • 1 fir de usturoi verde
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • oregano uscat
  • boia dulce
  • ulei

Mod de preparare

Carnea se porţionează şi se condimentează cu sare, piper, cimbru, oregano şi boia.

Bucăţile se pun la prăjit la foc mic şi se întorc pe toate părţile până sunt bine pătrunse.

Separat se călesc ceapa şi usturoiul verde tocate mărunt.

Se adaugă smântâna de gătit, lapele,  ciupercile şi parmezanul , sare şi piper după gust şi se lasă câteva minute la foc mic.

Când carnea este gata, se pune în sosul de ciuperci.

Se serveste preparatul cald.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci in sos cremos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Copanele in fulgi de porumb la cuptor

Postat de rocsi_1612

Copanele in fulgi de porumb la cuptor

Spalati bine pulpele si indepartati orice urma de puf. Indepartati pielita usor (eu oricum nu o consum niciodata). Intr-o oala puneti apa cu putina sare, piper si foile de dafin. O transferati pe...

Citeste continuarea

Ciulama cu pui si ciuperci

Postat de rocsi_1612

Ciulama cu pui si ciuperci

Copanele le spalam bine, le indepartam tot puful de pe ele. Pieptul de pui il spala si il taiem bucati potrivite. Ceapa o curatam si o tocam marunt, morcovul il curatam si il taiem rondele....

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.04.2019, 20:27
vezi daca ai prapadit parmezanul pe friganele , acum abia ai avut 2 linguri sa pui....
la 30.04.2019, 20:30
mi-am facut de cap cu parmezanul azi
la 30.04.2019, 20:51
bun bun
la 30.04.2019, 20:57
Parmezanito...
la 30.04.2019, 21:30
delicios!
Vreau si eu tava d'aia, imi mai trebuie 2 galbeni )

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking