Pulpe cu ciuperci si salata

Postat de mihaelar63 in Pui
2 Mar 2018 | 2840 vizualizari
Pulpe cu ciuperci si salata

  Beneficiez inca de carnita buna de pasare crescuta la curte la tara cu boabe adevarate. Am obiceiul de a sorta carnea de galinacee. Pun separat pulpe, aripi, piept, pipote, ficat. Asa putem servi ce ne place. Am mai folosit ceva ciuperci ratacite prin frigider. Alaturi de o salata au constituit o masa pe cinste.

Ingrediente

  • 1 Kg pulpe inferioare -de gaina, cocos
  • 4 catei usturoi
  • 1/2 lingurita oregano amestecat cu busuioc , uscate si maruntite
  • boia rosie afumata de ardei
  • 8 ciuperci champignon
  • 100 gr cascaval

Pt salata : salata verde , ceapa rosie , castraveti , ridichi

  • sare
  • piper
  • ulei
  • zeama lamaie

Mod de preparare

  1. Carnea de pasare se curata, se spala bine.
  2. Usturoiul se curata si se piseaza.
  3. Sarati carnea si amestecati cu usturoi, boia, piper si mirodenii.
  4. Lasati sa se odihneasca pulpele asezonate macar doua ore la rece.
  5. Am pus carnea intr-o tava si am setacuptorul pentru programul carne pui.
  6. Pentru noi a fost suficienta grasimea eliberata de carnea de pasare si nu am mai folosit ulei.
  7. Am curatat si am taiat ciupercile in patru in partea de catre codita.
  8. Ciupercile au fost asezonate cu aceleasi condimente ca si carnea.
  9. Cu 10 minute inainte de terminarea programului de coacere am asezat ciupercile printre ciocanelele de pui.
  10. Deasupra la fiecare ciupercuta am pus cate o bucatica de cascaval si le-am pulverizat, fin cu putin ulei.
  11. Se curata si se spala legumele pentru salata. Feliati, taiati legumele dupa bunul plac. Preparati o salata din legume. Sarati si acriti cu zeama de lamaie.
  12. Gustati carnita si daca este necesar mai sarati.
  13.  Serviti pulpele calde insotite de ciuperci si salata.
  14. Langa carnea coapta se poate servi salata preferata.

                                   Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu ciuperci si salata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (32)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata Mos Craciun cu pui, ciuperci si maioneza

Postat de oanapl

Salata Mos Craciun cu pui, ciuperci si maioneza

Se fierb pulpele de pui, se lasă se se răcească, se taie cubulețe și se pun într-un castron. Se clătesc ciupercile, se scurg bine de apă și se taie cubulețe. Se taie cubulețe...

Citeste continuarea

Salata de pui cu ciuperci si maioneza

Postat de aliliana

Salata de pui cu ciuperci si maioneza

Carnea de pui spalata se pune la fiert, in apa cu sare. Cand este gata, se scoate din apa, se pune intr-o strecuratoare, la scurs. Se toaca marunt si se pun intr-un bol. Ciupercile se scurg si ele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.03.2018, 12:16
Astea-s ditamai bulanele....
la 02.03.2018, 12:17
Ma rog , Nu am gasit denumirea potrivita Pulpe inferioare suna atat de steril
la 02.03.2018, 12:17
Yammyy,ce pofta mi-ai facut mai Mihaela!😙😍😍
la 02.03.2018, 12:18
Ar merge mai pine pulpe ?
la 02.03.2018, 12:18
wow... tocmai pe gustul meu!

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking