4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
De ceva vreme tot am avut intentia sa gatesc ceva cu tenta asiatica,avand in vedere ca mancam destul de des la restaurante cu specific,asa ca,m-am hotarat intr-un final sa bucataresc si acasa o mancarica care sa se apropie cat de cat de gustul atat de mult apreciat! Din pacate eu nu am gasit bambus si nici ciuperci chinezesti sau proaspete,dar data viitoare reteta sigur va fi imbunatatita cu cel putin aceste doua aspecte :).
Ingrediente
Mod de preparareTaiem pieptul de pui cubulete,dupa care trecem la legume.Maruntim ceapa,taiem ardeiul si morcovul cubulete,iar telina o dam pe razatoarea mica.Punem la calit toate legumele ,iar dupa vreo 3-4 min,adaugam si cubuletele de piept de pui.Le calim inca vreo 3-4 min,dupa care punem ciupercile si bambusul,apoi completam cu apa pana la nivelul carnitei si legumelor.In timpul fierberii adaugam lingurita de boia dulce si jumatatea de boia iute. Cand carnita e fiarta,adaugam lingurile de sos soia si lingurita de ghimbir,iar dupa gust completam cu sare si piper.Adaugam si usturoiul pisat si mancarica e gata.Servim cu orez fiert sau taitei de orez!! Pofta buna!!:) Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume - mancare chinezeasca" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de Sylvia
Prepararea este extrem de simpla, aceasta este varianta americana de chow mein cu taieteii prajiti in acelasi timp cu carne ais legumele, varianta originala are taieteii prajiti in ulei...
Citeste continuareaPostat de comanligia
Se curata si se spala legumele,apoi se taie cubulete si se fierb,apoi se calesc in ulei,dupa ce sau calit sotam cu cateva linguri de soia,sare si piper dupa gust.Carnea se spala,se taie cubulete...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|