Pui cu legume si cuscus

Postat de Sylvia in Pui
12 Mar 2011 | 9521 vizualizari

Cu dedicatie speciala pentru Medi, careia i-am promis ca voi posta aceasta reteta in noaptea asta :) v a prezint o reteta din bucataria Algeriana, pe care o cunosc destul de putin dar pe care o descopar cu drag, este plina de culoare si arome si in acelasi timp foarte lejera. Am invatat de la o buna prietena algerianca prepararea traditionala a cuscusului, inmuiat in apa cu arome de legume si frecat apoi cu palmele udate cu ulei de masline, ia o aroma aparte si ii da o textura pufoasa. Prepararea cu adevarat traditionala implica si fieberea lui intr-un vas special cu doua compartimente, jos se prepara legumele si carnea iar sus intr-un fel de sita in aburii de acestea se fierbe cuscus-ul, inca nu am acest vas dar intentionez sa il achizitionez si o sa vi-l prezint.

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 12.03.2011, 12:53
foarte buna si colorata papica
la 12.03.2011, 13:33
la 12.03.2011, 17:17
cu adevarat minunata
la 12.03.2011, 23:32
excelent Sylvia
la 13.03.2011, 07:44
Foarte bine arata.
la 13.03.2011, 18:46
nu am mai vazut cus cus asa marunt ff buna papica
la 13.03.2011, 20:22
delicios
la 14.03.2011, 00:09
la 14.03.2011, 20:53
Miehaela, am vazut reteta de care vb e tare interesanta imi place
la 14.03.2011, 20:54
Ianculubita abia astept sa testati reteta sper sa va placa .
la 14.03.2011, 20:54
Multumesc mult de laude si de aprecieri fetelor tuturor

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking