Pui cu macaroane

Postat de cristeena20 in Pui
17 Feb 2014 | 23149 vizualizari

Acest fel de mancare e pe lista mancarurilor de casa preferate cu pui. Normal eu faceam tocanita de pui separat, dupa cum toata lumea o stie, dar sotul meu m-a invatat ca daca fierb pastele in sos e si mai buna...si a avut dreptate . Duminica am facut-o si am zis sa va arat ce a iesit...

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 17.02.2014, 14:43
bune
la 17.02.2014, 14:44
multumesc bia
la 17.02.2014, 14:53
Eu fierbeam doar pastele din orez dir4ect in sos . Apoi am invatat de la prietenul nostru Radu Popovici sa pun pastele fierte in sos sa stea sa se imbibe. Pe viitor incerc si eu varianta ta Intr-o perioada mai transam si eu asa .
Imi pare tare amuzant cum suna ce e scris pe punga de paste ,, Cotovelinhos'' si repet ca o papagalita - ce inseamna )))
la 17.02.2014, 14:57
la 17.02.2014, 14:58
la 17.02.2014, 14:59
la 17.02.2014, 15:03
la 17.02.2014, 15:06
Miha, cotovelho insemana cot cotovelinhos e diminutivul...coate mici..(cotisoare)
la 17.02.2014, 15:06
multumesc1
la 17.02.2014, 15:14
la 17.02.2014, 15:15
Simplu, uşor, gustos!
la 17.02.2014, 15:44
bun..
la 17.02.2014, 15:51
la 17.02.2014, 15:51
buuuun
la 17.02.2014, 16:06
Super, cu pui de casa mai ales!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking