Pui cu rozmarin,avocado si usturoi

Postat de vero_closca in Pui
20 Oct 2010 | 6554 vizualizari
Pui cu rozmarin,avocado si usturoi

baietilor mei le place la nebunie acest preparat fraged si aromat.

Ingrediente

  • 1 kg pulpe de pui
  • 1 kg cartofi mici roz
  • 1 lamaie
  • 1 avocado mai verde
  • 2 crengute rozmarin
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • chilli
  • 1 ceasca supa de pui
  • 2-3 linguri ulei de masline

Mod de preparare

se curata carnea,cartofii si se spala.

se curata usturoiul si avocado.

carnea se impaneaza din loc in loc cu catei de usturoi si frunzulite de rozmarin.

intr-o tava unsa cu ulei se aseaza cartofii si carnea,se presara cu sare,piper si chilli iar deasupra lor se pun felii de lamaie si avocado.se toarna supa de pui,se acopera cu un capac sau cu folie de aluminiu si se da tava la cuptor pt 45 de minute.cand expira timpul se indeparteaza folia si se mai lasa 5-10 minute sa se rumeneasca dar foarte putin.

carnea si cartofii astfel preparati ies foarte fragede...

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu rozmarin,avocado si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Friptura de oua

Postat de ianculubita

Friptura de oua

Punem ouale la fiert iar in acest timp feliem snitelul, batem usor cu ciocanul, condimentam cu sare, piper apoi taiem suvite cat poate fi infasurat un ou si le lasam deoparte. Ouale dupa ce au...

Citeste continuarea

Muschiulet de pui in crusta crocanta, la cuptor

Postat de Constelatialeu

Muschiulet de pui in crusta crocanta, la cuptor

Mai intai presaram sare peste muschiulet si-l lasam sa se odihneasca pana preparam crusta. Intr-un castron punem ouale, mustarul, laptele, sare si piper si omogenizam, apoi adaugam faina,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.10.2010, 10:11
tare apetisant..............
la 20.10.2010, 18:50
la 21.10.2010, 11:14
mmmmmm, ce buuuun!!!!
la 21.10.2010, 11:22
Imi place!
la 21.10.2010, 11:36
da, suna bine de tot...daor furculita s-o scot.......gata, sunt pregatita!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking