la 17.03.2011, 09:59 ce bine arataaaa..... nu am folosit niciodata salvia....
la 17.03.2011, 10:02 o pulpa ceva dai?
la 17.03.2011, 10:11 madi merci,salvia merge excelent cu carnea de porc,de gisca sau rata, in general carne grasa si in mincaruri cu ceapa si cel mai bun gust il da mincarurilor gatite incet si cu timp mare de fierbere ,coacere.foarte bine de asemeni merge in combinatii cu vinete coapte si rosii.iar cu alte condimente care ar merge e cimbrul si maghiran(sper ca nu i-am gresit denumirea maghiranului ,cred )
la 17.03.2011, 10:12 carla esti invitata mea
la 17.03.2011, 10:12 gaby merci de vizita
la 17.03.2011, 10:33 Wooooooooooooooooooooooow
la 17.03.2011, 10:41 aoleuuuuu....brusc m-a luat foamea bunatate
la 17.03.2011, 10:48 onesta esti bine venita
la 17.03.2011, 10:49 kamy
la 17.03.2011, 10:52 eu iau un bulanas
la 17.03.2011, 10:54 atunci ,,bulanas sa fie, darlig
la 17.03.2011, 12:26 frumos arata si bun trebuie sa fie