Pui cu salvie umplut cu orez

Postat de aziz in Pui
17 Mar 2011 | 4065 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (34)

la 17.03.2011, 09:59
ce bine arataaaa..... nu am folosit niciodata salvia....
la 17.03.2011, 10:02
o pulpa ceva dai?
la 17.03.2011, 10:11
madi merci,salvia merge excelent cu carnea de porc,de gisca sau rata, in general carne grasa si in mincaruri cu ceapa si cel mai bun gust il da mincarurilor gatite incet si cu timp mare de fierbere ,coacere.foarte bine de asemeni merge in combinatii cu vinete coapte si rosii.iar cu alte condimente care ar merge e cimbrul si maghiran(sper ca nu i-am gresit denumirea maghiranului ,cred )
la 17.03.2011, 10:12
carla esti invitata mea
la 17.03.2011, 10:12
gaby merci de vizita
la 17.03.2011, 10:33
Wooooooooooooooooooooooow
la 17.03.2011, 10:41
aoleuuuuu....brusc m-a luat foamea bunatate
la 17.03.2011, 10:48
onesta esti bine venita
la 17.03.2011, 10:49
kamy
la 17.03.2011, 10:52
eu iau un bulanas
la 17.03.2011, 10:54
atunci ,,bulanas sa fie, darlig
la 17.03.2011, 12:26
frumos arata si bun trebuie sa fie
la 17.03.2011, 12:32
motane este foarte aromat
la 17.03.2011, 13:16
ce frumos si rumen
la 17.03.2011, 13:27
anca

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking