Postat de panacris in Pui 15 Sep 2014 | 11696 vizualizari
Am savurat zilele trecute, culmea, la Buzău, un pui cu sos gorgonzola nemaipomenit;) Așa că nu am rezistat tentației, să-l pregătesc în bucătăria Panacris. Simplu, fin și gustos;)
la 15.09.2014, 21:14 Deja o porție, am degustat-o că doar nu puteam să arunc rețeta fără probă Ce grame am dat jos în concediu, se pare că le voi recupera acum ) Dar, la sosurile de brânză nu pot rezista chiar dacă a trecut ora 18.00 )
la 15.09.2014, 21:17 Nu-s ce sa zic,dar nu prea ma tenteaza....
la 15.09.2014, 21:27 Cleme, nu pot să cred Te rog, chiar că delicios preparatul Condiție esențială, se consumă imediat, a douazi numai garantez Adică e mâncare de-o seară
la 15.09.2014, 21:28 ce-mi place cum zici de gramele alea imi place puiul asa cum l-ai pregatit!
la 15.09.2014, 21:39 vaaaiii cum arata!!!
la 15.09.2014, 21:43 Irina Doar puiul??? Și sosul ???
la 15.09.2014, 21:46 cu sos cu tot, nu era clar?
la 15.09.2014, 21:49 Cred că-i delicios, voi prepara și eu zilele astea. Bine, fără uleiul aromat a la Panacris.
la 15.09.2014, 22:10 arata grozav si sigur am sa-l incerc si eu candva...