Ingrediente
- 500 g pulpe de pui superioare
- 2 linguri de sos de soia dark
- 1/2 lingurita pudra de ghimbir
- 1/2 lingurita usturoi pudra sau granulat
- 1 lingurita de zahar
Mod de preparare
Pulpele de pui se curata, se spala si se lasa pe prosoape de bucatarie absorbante. Dupa ce s-au uscat, le taiem in bucati de marime egala.
Intr-un bol, punem sosul de soia, ghimbirul, usturoiul pudra si zaharul si amestecam pana acesta din urma se topeste. Adaugam bucatile de pui si lasam deoparte cel putin 30 de minute. De obicei, eu le marinez cam 2 ore, in frigider.
Se prajesc in baie de ulei si se servesc cu orez la aburi, cu legume prajite sau ca atare.
Daca indragiti bucataria asiatica, neaparat sa incercati si voi Pui cu sos de soia, ghimbir si usturoi
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de soia, ghimbir si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (23)
|