Ingrediente
- 1/2 de pui
- 1 ceapa
- 1 catel de usturoi
- 1 lingura suc de rosii
- 200 ml lapte de cocos
- 1 lingurita cu varf de garam masala
- 30 ml vin alb sec
- sare
- 2 linguri de ulei de masline
Mod de preparare
Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin.
Adaugam apoi ceapa si usturoiul taiate marunt, sare dupa gust si amestecam pana ceapa incepe sa se inmoaie, dupa care punem garam masala si omogenizam.
Adaugam vinul si sucul de rosii si lasam sa se evapore alcoolul, urmand apoi laptele de cocos si cateva linguri de apa.
Lasam la foc mediu cca. 20 de minute, amestecand ocazional.
Se serveste cu orez alb si frunzulite de coriandru proaspat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos garam masala" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|