Ingrediente
- Piept de pui 2 buc
- Ardei gras rosu 1 buc
- Ardei gras galben 1 buc
- Sos worcester 100 ml.
- Unt 50 gr.
- Smantana 1 lingura
- Lamaie 1 buc
- Patrunjel verde 1 legatura
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie in fasii subtiri si se pun intr-un vas si se amesteca bine cu 60-70 mi.din sosul worcester.
Intr-o tigaie se pune untul la topit si apoi se adauga fasiile de pui care se prajesc cateva minute pe fiecare parte. Cand s-au prajit se scot intr-un vas.
Ardeii grasi se taie in fasii subtiri.
In sosul ramas in tigaie dupa prajirea bucatilor de carne se pune ardeiul si se amesteca. Dupa cateva minute se toarna peste ardei sos-ul worcester ramas, o lingura de smantana, suc-ul de la jumatate de lamaie, verdeata tocata si o ceasca de apa, amestecandu-se incontinuu pentru a nu se prinde.
Dupa ce s-a calit ardeiul si sosul s-a omogenizat se opreste focul si se adauga bucatile de piept de pui prajite si se amesteca bine.
Se serveste cu garnitura preferata,piure de cartofi,orez sau cartofi prajiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos worcester" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|