Pui cu sunca si mozzarella

Postat de madi_marin in Pui
6 Mai 2018 | 4981 vizualizari
Pui cu sunca si mozzarella

Ingrediente

  • 2 jumătăţi piept de pui
  • 4 felii de mozzarella
  • 8 felii subţiri de mezel (şuncă, pastramă)
  • 1 dovlecel
  • 4 fire de usturoi verde (doar partea albă)
  • roşii cherry
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • condimente pentru pui
  • ulei
  • parmezan ras pentru servit

Mod de preparare

Se fac câteva tăieturi în bucăţile de piept.

 Se ung uşor cu ulei, apoi se condimentează cu sare, piper, condimente speciale şi cimbru.

 Se pune carnea la fript în tigaia grill, pentru 2 minute pe fiecare parte.

 Se scoate pe o farfurie, apoi se umplu tăieturile cu felii de mezel şi mozzarella.

 Un vas mic de cuptor se tapetează cu hârtie de copt.

 Se pun bucăţile de carne, apoi de jur împrejur, se pun legumele unse cu ulei şi presărate cu sare şi piper.

 Se dă vasul la cuptor la foc iute, pentru 20 de minute.

 Se serveşte cu parmezan ras deasupra.

 Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sunca si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Postat de rocsi_1612

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Aluatul: Intr-un bol cerneti faina, adaugati praful de copt, sarea si amestecati. Bateti oul spuma, il adaugati peste faina. Turnati laptele si uleiul, framantati pana obtineti un aluat omogen....

Citeste continuarea

Piept de pui cu mozzarella, la cuptor

Postat de mirela0911

Piept de pui cu mozzarella, la cuptor

Se spala pieptul, se tamponeaza de surplusul de apa,apoi se feliaza in felii putin mai groase decat pentru snitele. Se bat usor cu ciocanul, apoi se asaza intr-o punga. Se presara sare, piper,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.05.2018, 21:26
la 06.05.2018, 21:33
foarte apetisant preparatul tau!
la 06.05.2018, 23:36
Ce delicatesă!
la 07.05.2018, 09:13
Ce bine suna!
la 07.05.2018, 09:44
Arata super...am trecut retata la favorite ,sigur o voi incerca

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking