Ingrediente
- 8 buc pulpe superioare de pui
- 2 linguri untura
- 1 căpătâna mare si frumoasa de usturoi
- 2 lingurite cimbru
- Sare, piper si 1 linguriță Maggi
- 1 praf de boia dulce
- 150 ml vin alb demisec
- 1 lingura de pătrunjel la final
Mod de preparare
Curățăm bucățile de pui, le saram putin si le punem în untura încinsă, împreună cu vreo 2 căței de usturoi. Le perpelim putin pe ambele parti, vreo 5-7 min , apoi punem cimbrul si piper după gust. Punem capac si înăbușit vreo 5 minute, apoi turnam vinul, adăugăm și maggi si fierbem înăbușit la foc potrivit pana se pătrunde puiul si mai scade sosul. Adăugăm restul de usturoi tăiat feliute, daca mai este cazul mai punem putina sare, presaram un praf de boia dulce si mai lăsăm pe foc 3-5 minute. Presaram patrunjelul si gata!
Poftiți la masa!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu usturoi si cimbru" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|