Ingrediente
- 4 pulpe de pui ( eu am folosit pui de țară )
- câteva crenguțe de oregano
- 3 linguri cu miere
- 150 ml suc de roșii
- 250 ml sos de soia
- doi căței de usturoi
- piper proaspăt măcinat
- susan
Mod de preparare
Așa cum am spus în introducere, rețeta este una extrem de ușoară. De fapt, toate preparatele gătite astfel sunt floare la ureche. :)
Am pus mierea, sucul de roșii, sosul de soia și câteva crenguțe de oregano în vasul ceramic al slow cooker-ului Crock-Pot și le-am omogenizat.
Am scăldat pulpele în sosul obținut, am adăugat usturoiul întreg, doar curățat, apoi încă puțin oregano și susanul.
Am programat aparatul pentru 5 ore la modul high și am plecat. :) M-am întors spre finalul coacerii pentru a pregăti o garnitură la fel de simplă, orez cu roșii deshidratate.
Pulpele, deși au fost de ”țară”, s-au gătit atât de bine! Au fost foarte bine pătrunse iar carnea cădea pur și simplu de pe os. Ți se topea în gură, nu alta!
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui dulce în sos de soia la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|