Pui la punga

Postat de rivka in Pui
28 Feb 2010 | 4049 vizualizari
Pui la punga

iese foarte fraged asa.

Ingrediente

  • un pui
  • o punga pt cuptor
  • paprika
  • sare
  • coriandru
  • chimen macinat
  • piper negru
  • patrunjel uscat
  • ulei masline

Mod de preparare

Puiul se spala in apa rece, se unge pe toate partile cu ulei masline si condimentele.Se aseaza in punga pentru cuptor impreuna cu o jumatate de cana de apa.

Se acopera si se da la frigider jumatate de zi sau peste noapte.

Se da puiul la cuptor la cca 175 gr(foc mic) cca 90 minute, cand se introduce la cuptor se cresteaza putin punga cu o foarfeca pt condens la partea superioara.

Am servit cu orez nedecortificat, pastai de fasole si sos de chilli dulce.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la punga" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de piept de pui cu legume chinezesti

Postat de mirela0911

Reteta de piept de pui cu legume chinezesti

Iata cum se prepara Reteta de piept de pui cu legume chinezesti Se spala pieptul de pui, se sterge cu prosoape absorbante apoi se taie in fasii subtiri. Intr-o cratita se pune uleiul la...

Citeste continuarea

Reteta de rulouri din pui cu legume chinezesti

Postat de panacris

Reteta de rulouri din pui cu legume chinezesti

Iata cum se prepara Reteta de rulouri din pui cu legume chinezesti Fileurile de pui se bat ușor cât să se aplatizeze. Apoi se ung cu muștar pe toată suprafața. Legumele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.02.2010, 13:29
Si mie imi place puiul la punga,Iese tare fraged si bun.
la 28.02.2010, 13:38
imi place ..am mai facut si eu
la 28.02.2010, 14:09
e foarte bun ....si eu mai fac din cand in cand , dar pe bucati, intreg nu am incercat niciodata.....
la 28.02.2010, 14:20
la 28.02.2010, 14:21
da a iesit foarte fraged asa , o sa mai fac, se topeste in gura si nu e uscat deloc, zic eu si destul de sanatos....asa o cina.

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking