Pui manastiresc by Radu Anton Roman

Postat de ianculubita in Pui
21 Sep 2011 | 13782 vizualizari

Nu stiu de ce suntem tot mai mult atrasi de bucatariile altor popoare si uitam de bucataria noastra;probabil din curiozitate,apoi din placere;am rasfoit cartea regretatului Radu Anton Roman(mare OM si la propriu si la figurat) si cu ingredientele pe care le-am avut am facut acest pui incredibil de bun.

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 23.09.2011, 08:48
Felicitari, este foarte bun, si daca langa blidul cu pui mai pui o carafa de Muscat Otonel, burta ta poate sa iti multumeasca pe vecie . Asa sa fie !
la 23.09.2011, 09:25
Acestui pui , ii pasa fix in tartita de ce i se va intampla
Bunaciune , fara indoiala ... am si vizualizat reteta
la 23.09.2011, 10:10
bun o sa incerc si eu reteta
la 23.09.2011, 11:34
ce bunatate
la 23.09.2011, 14:13
Au doamne ce bine arata ........ o sa il incerc si eu ....trebuie neaparat
la 23.09.2011, 18:07
Foarte bine arata! O sa incerc si eu, dar in loc de conserva de ciuperci o sa pun crude, imi plac mai mult.
la 25.09.2011, 11:26
super super bun...

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking