Pui manastiresc by Radu Anton Roman

Postat de ianculubita in Pui
21 Sep 2011 | 13827 vizualizari

Nu stiu de ce suntem tot mai mult atrasi de bucatariile altor popoare si uitam de bucataria noastra;probabil din curiozitate,apoi din placere;am rasfoit cartea regretatului Radu Anton Roman(mare OM si la propriu si la figurat) si cu ingredientele pe care le-am avut am facut acest pui incredibil de bun.

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 21.09.2011, 16:50
vreau si eu putin
la 21.09.2011, 16:53
ce bine arata
la 21.09.2011, 17:39
ce apetisant arata mancarea
dar ce pozitie interesanta are puiul inainte de a fi pregatit ce-i pasa ca noi poftim la mancare
la 21.09.2011, 17:50
diaaaa)))))))))))))))))))esti beton fato))))))
la 21.09.2011, 18:37
cred ca e delicioasa mancarea
la 21.09.2011, 19:52
arata senzational..daca as fi mai aproape te-as vizita sa gust din acest pui
la 21.09.2011, 19:56
arata foarte bine si cred ca este foarte buna mancarica
la 21.09.2011, 20:20
Vai Diaconta,am inceput sa rad tare
crede-ma fara vreo aluzie
la 21.09.2011, 20:30
foarte bun
la 21.09.2011, 21:14
arata bn si bun
la 22.09.2011, 08:04
bun bun
la 22.09.2011, 13:52
un deliciu
la 22.09.2011, 16:49
gustos rau
la 22.09.2011, 19:06
foarte bine arata
la 23.09.2011, 07:51
E...BUN...rau de tot Lulu... L-am testat si eu si ne-a placut mult de tot linga putina mamaliguta...

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking