Pui marinat in iaurt cu garnitura de spanac

Postat de simona72 in Pui
23 Apr 2015 | 4953 vizualizari

Carnea de pui marinata in iaurt fragezeste extraordinar de bine carnea. Cel mai bine merge apoi prajita la gratar...Am ales la plesneala un amestec de mirodenii numit Berbere, care ulterior am aflat ca este etiopian...o explozie de arome, care folosite in cantitate moderata vor da un plus de savoare preparatelor.

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 23.04.2015, 16:50
bun bun
la 23.04.2015, 16:53
foarte bun!
la 23.04.2015, 16:55
delicios
la 23.04.2015, 16:55
Ce bunatate
la 23.04.2015, 16:56
la 23.04.2015, 16:58
Tare bun!
la 23.04.2015, 17:01
Multumesc! Ma bucur ca va place! Eu deabea astept un gratar facut afara cu carne de pui marinata asa...
la 23.04.2015, 17:06
Ce bun! Nu am marinat pana acum in iaurt, dar cu siguranta voi incerca
la 23.04.2015, 17:17
foarte bun!!!
la 23.04.2015, 17:32
un deliciu!
la 23.04.2015, 19:17
Delicios Eu folosesc des marinarea cu iaurt la carnea de pasare - pasaroi
la 23.04.2015, 19:48
Sa vin la masa sau sa-mi vad de treaba?
la 23.04.2015, 20:44
buna marinada,fragezeste bine carnea ,eu o fac altfeli ,dar am s-o incerc si pe a ta.
la 23.04.2015, 21:07
la 24.04.2015, 15:29
Bun trebuie sa fie!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking