Pui pe sticla cu ostropel

Postat de eumimi in Retete Delikat
10 Iun 2018 | 2441 vizualizari
Pui pe sticla cu ostropel

O mancare ideala pentru o duminica in familie. Pentru o singura masa pentru ca puiul meu a fost micut, dar a fost gustos tare. Mai ales ca am folosit condimentele pentru pui de la DELIKAT.  

Ingrediente

  • 1 pui intreg
  • 2 linguri de condiment pentru pui de la DELIKAT
  • 50 ml ulei
  • 1 kg de rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare
  • marar
  • busuioc

Mod de preparare

Pregatim mai intai puiul. Il ungem pe toata suprafata si in interior cu condiment pentru pui de la DELIKAT. Umplem o sticla de 500 ml cu apa si cu 2 linguri de ulei. Asezam puiul pe sticla si il punem intr-o tava. Dam la cuptor la 200 de grade C, pentru 55-60 de minute si din cand in cand mai intoarcem puiul in cuptor sa se rumeneasca bine pe toate partile.

Cat timp sta puiul la cuptor, pregatim ostropelul. Punem 3-4 linguri de ulei intr-o cratita, adaugam rosiile date pe razatoare si punem 10-15 minute pe foc sa se caleasca. Adaugam usturoiul pisat si o ceacsa de apa si lasam in continuare la fiert inca 15 minute. La final adaugam busuoicul, marar si sare dupa gust.

Servim puiul cu ostropel. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla cu ostropel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocana picanta de porc

Postat de BakeUpArtist

Tocana picanta de porc

Pentru o preparare mai ușoară, folosiți o cratiță care merge băgată și în cuptor. Întâi am călit carnea în puțin ulei, până a căpătat puțină...

Citeste continuarea

Foccacia cu rozmarin si parmezan

Postat de licurici_lra

Foccacia cu rozmarin si parmezan

Se cerne faina si se amesteca cu sare. Drojdia se amesteca cu laptele caldut, un varf de lingura cu zahar si o lingura de faina, apoi se lasa sa se umfle. Se amesteca faina cu drojdia, 2...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.07.2018, 09:04
la 06.07.2018, 09:12
Bun!
la 06.07.2018, 09:38
Gustos!
la 06.07.2018, 10:06
la 06.07.2018, 12:26
Ce bine suna! Aș gusta asa ceva!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking