Pui piri piri cu taitei chinezesti
Postat de papabundetot in Pui 31 Aug 2013 | 6111 vizualizari
Desi urmaresc cat pot de mult toate emisiunile culinare si incerc mereu sa fiu la curent cu ultimele noutati in domeniu,macar cele aplicabile in bucataria mea de acasa,totusi pana de curand nu auzisem niciodata de acest sos piri piri.Din cate am si inteles de la Chef Razvan Alexandru sosul asta…nu exista in bucatarii in general,este un sos al lui Jamie Oliver,probabil creat si denumit asa de el…asta nu stiu.Cert e ca mi-au placut ingredientele sosului si l-am adoptat si eu in acest preparat si chiar mi-a placut ce a iesit la final.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (18)
la 31.08.2013, 20:35
Gatesti foarte deosebit, numai noutati vad la tine! Vezi ca la ingrediente ai uitat sa scrii pulpele
la 31.08.2013, 20:37
Faci numai preparate din astea ''nepamantesti'',eu sunt mai conservatoare,dar gusturile nu se discuta....arata bine !
la 31.08.2013, 20:37
Am uitat??? aoleuuuu scriu scum1 Multumesc!
la 31.08.2013, 20:39
hmmmm vreau sa gust
la 31.08.2013, 20:41
Constelatialeu,recunosc ca mie nu imi plac mancarurile comune,cele cu care am crescut...inainte de a incepe sa gatesc eu mancam mai mult hartie decat mancare tocmai pt ca nu imi placea.Gatesc de pe la 5 ani dar mereu am fostmai...altfel la gusturi.Norocul meu e ca si iubi e ca mine la gustul mancarii ca altfel...mancam singura
la 31.08.2013, 20:46
Corina,pulpele le aduceam eu ))
la 31.08.2013, 20:56
Am uitat Diuta ca tu esti cu pulpele, iarta-ma!
la 31.08.2013, 21:10
Cred ca mi-ar place!
la 31.08.2013, 21:10
auzisem si stiam ca e iute ...
piri-piri credeam ca e de la portughezi ... eu in niste retete de-ale lor traditionale l-am intalnit pt prima oara, ... poate au importat ei
la 31.08.2013, 21:29
apetisant ce-ai gatit tu acolo...
la 31.08.2013, 22:26
Ce denumire haioasa, dar pare gustos preparatul
la 31.08.2013, 22:27
Foarte bun
la 31.08.2013, 22:46
Cred ca e ceva tare gustos ...imi place denumirea
COMENTEAZA