Pui prajit la temperatura joasa

Postat de danakarin in Pui
14 Ian 2013 | 7404 vizualizari

Acest mod de a prepara puiul l-am gasit la Heston Blumenthal, care e un bucatar englez cunoscut, un pic excentric, eu il stiu de la Tv Paprika. Este vorba de a lasa carnea la temperatura relativ joasa, 90-100 de grade pentru cateva ore in cuptor, ca apoi sa fie prajit la temperatura maxima a cuptorului pana face o crusta. In felul acesta are o crusta frumosa, aurie, dar in interior carnea ramane zemoasa. Mai ales pieptul puiului in care mod normal se usuca prin prajire, ramane moale si zemoas.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 14.01.2013, 09:03
buuun!
la 14.01.2013, 09:20
ce dolofan,rumen si bun
la 14.01.2013, 09:36
Adnia , multumesc!
la 14.01.2013, 09:37
Buna dimineata, Dia! Ma bucur ca-ti place!
la 14.01.2013, 12:07
ce apetisant arata....
la 14.01.2013, 12:52
foarte bun
la 14.01.2013, 13:36
foarte gustos
la 14.01.2013, 13:45
chiar trebuie rabdare pana te poti infrupta din puiul asta delicios
la 14.01.2013, 13:55
Super bun puiul asta...Yamiii
la 14.01.2013, 14:23
buuuuuun
la 14.01.2013, 15:12
cred ca merita asteptarea
la 14.01.2013, 15:25
gustos
la 14.01.2013, 18:58
la 14.01.2013, 22:23
tare interesanta reteta!
la 14.01.2013, 23:35
multumesc, fetelor pentru vizionare si aprecieri ! Tare curioasa as fi daca ar incerca cineva reteta, mie mi s-a parut f.bun. E un film cu explicatii pe yuotube, cu Heston Blumenthal.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking