Pui Valdostana

Postat de Criss in Pui
13 Aug 2013 | 37284 vizualizari

Acest preparat l-am savurat la mare si mi-a placut tare mult, insa cel mai mult i-a placut lui Alex, drept pentru care mi-a cerut sa-i pregatesc si eu. Mi-am dat seama cam ce contine (piept de pui, ciuperci, cascaval, sos de rosii), insa am cautat o reteta pe net, sa-mi iasa preparatul cel putin la fel de bun ca si cel de la restaurantul AZUR din Mamaia. Si mi-a iesit. Pana la urma m-am oprit la o reteta pe care am gasit-o la Miha pe blog, insa n-am respectat-o intocmai ci am adaugat si vinul alb specific acestui preparat. Reteta isi are originile in Valle d'Aosta, o regiune din nordul Italiei.

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 13.08.2013, 14:41
ce fain arata
la 13.08.2013, 14:42
Grozav!
la 13.08.2013, 14:48
Multumesc Bia, Angelina.
la 13.08.2013, 14:53
super gustos
la 13.08.2013, 14:55
la 13.08.2013, 14:56
la 13.08.2013, 14:57
Multumesc .
la 13.08.2013, 15:19
Yum
Am salvat reteta.
la 13.08.2013, 15:33
la 13.08.2013, 15:49
la 13.08.2013, 15:52
Tare bun!!!
la 13.08.2013, 16:14
Multumesc dragelor. Intr-adevar o reteta ce merita incercata. E delicios pieptul de pui pregatit astfel.
la 13.08.2013, 17:04
o grozavie acolo
la 13.08.2013, 18:54
la 13.08.2013, 21:25
O super bunatate

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Montare D’oro
Multicooking