Pui vienez

Postat de adriana_bobu in Pui
2 Feb 2011 | 24803 vizualizari
Pui vienez

Este o reteta pe care am preluat-o de la nora mea.....merita incercata!

Ingrediente

  • un piept de pui
  • o ceapa
  • 2-3 linguri ulei
  • 300 g smantana
  • 1 lingura faina
  • 3-4 cartofi
  • 2 linguri vegeta, piper
  • o bucata de cascaval(100 g)
  • cateva fire de patrunjel verde

Mod de preparare

Se trage in ulei (pe foc) ceapa tocata marunt si pieptul taiat bucatele dupa care se adauga o cana de apa si o lingura vegeta si se lasa sa fiarba carnea .Separat se desface faina in putina apa rece dupa care se amesteca cu smantana si se pune peste carnea aflata pe foc (dupa ce aceasta s-a facut)

Intr-un ceaunel am pus la fiert in apa cartofii curatati si taiati cubulete. Dupa ce s-au fiert se scot cu spumiera si se pun in farfurie, se presara peste ei putina vegeta si piper si apoi se toarna carnea cu sosul din smantana. Se rade cascavalul si se presara cu patrunjel . E foarte buna fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui vienez" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Snitel vienez

Postat de Zamfira

Snitel vienez

Curatam, spalam si feliem cartofii (ca si pentru cartofi prajiti). Ii punem pe o tava cu hartie pentru copt, ii stropim cu ulei, presaram sare si praf de usturoi. Omogenizam totul foarte bine si-l...

Citeste continuarea

Snitel vienez de pui

Postat de RoXx

Snitel vienez de pui

Pieptul de pui se spala si se taie fasii .Fiecare bucatica de carne se acopera cu folie alimentara si se bate cu ciocanul pentru snitele.Intr-un castron se bat ouale.Se asezoneaza,se adauga...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.02.2011, 23:46
gustos
la 02.02.2011, 23:48
la 02.02.2011, 23:54
interesanta
la 03.02.2011, 00:00
luk, postavaru, mitinita
la 03.02.2011, 00:01

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking